28 Eylül 2014 Pazar

Seninle- Yorum


Nell Hawthorne çocukluk arkadaşı Kyle Calloway'e âşıktır. Aşkları hiç bitmeyecek gibidir. Ancak bir gece Kyle trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeder ve bu kaza Nell'i tamamen değiştirir. Kyle'ın cenazesinde Nell, ilk defa Kyle'ın kardeşi Colton'la karşılaşır ve her ikisi de Kyle'ın yokluğunda hayatlarına yeni bir yön çizer. Yıllar sonra bu ikili tekrar karşılaşır; bu sefer bu karşılaşma onları hiç tahmin edemeyecekleri tatlı bir çıkmaza götürecektir.
***
Kyle ile Nell birbirlerinin her bakımından ilkleridir. Birbirlerine deli gibi âşıklardır. Kyle bir gün talihsiz bir kaza geçirir ve ölür. Cenazeye ise ailenin kötü evladı Kyle’nin abisi Colton gelir. Colton ve Nell, Kyle’nin cenazesinde karşılaşırlar ve birbirlerinden çok etkilenirler. Aradan iki yıl geçer fakat Colton ve Nell birbirlerini unutamamışlardır. Bir gün bir parkta Colton ve Nell karşılaşırlar ve… Ne olucak dersiniz? Devamı için kitabı okumalısınız ;)

İnanılmaz bir aşk hikâyesiydi, daha ilk sayfalarından beni kendine bağladı. Kitabın sonunda yer alan ‘Adı Geçen Şarkıların Çalma Listesi’ ne ise bayıldım. Hem ağlattı hem güldürdü. Colton’a âşık oldum. Kesinlikle ama kesinlikle okumanız gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum J


0 yorum:

Yorum Gönder