11 Mart 2014 Salı

TATLI BİR SÖYLEŞİ-2

Merhaba:)Tatlı Bir Söyleşi Etkinliğimde çok sevdiğim ve saygı duyduğum blogunu kıskandığım bloglar arasında olan Kitap İklimi blogunun sahibesi Pınar Şentürk var:)Pınar ablanın blogunu buradan buradan inceleyebilir ve takip edebilirsiniz:)
BEN KİMİM?
1) Bana biraz kendinden bahseder misin?
Yerel Yönetimler mezunuyum. Baya oldu biteli. Kurslara merakım var ama. 3 tane bitirdim şimdi hangisine gitsem diye düşünüyorum.
2) Bir günün nasıl geçer?
Genellikle evde geçer. Bilgisayar ya da kitap başında. İyi günümdeysem dışarı çıkıyorum  Zaten bütün gün kızlarla nette, ablamla cepteyim başka şeye vakit kalmıyor.
3)Şu an hangi işle meşgulsün?
Soruları cevaplamakla:P  Onun dışında en zor işlerden birini yapıyorum. Ne okusam diye düşünüyorum.
4)Baş ucu kitapların var mı varsa nelerdir?
Yoktur. Öyle sürekli karıştırıp bakmam kitaplara. 2. defa okurum gerekirse. O yüzden başucumda kitap yok. Zaten başucumda kitap koyacak yer de yok.
5)Blog acma fikri aklına nereden geldi?
Facebook'ta uzunnnnn zamandır yorum yazıyordum. Ama çokça sayfaya yazmama rağmen biraz kısıtlı hissediyordum. Blog çok kişisel bir alan gibi gelmişti. Öyle de gerçekten. Rahat rahat sövüyorum, dalga geçiyorum, espri yapıyorum. Çünkü takip edenler tanıdı artık. Hala face'e yorum yazarken filtreden geçiriyorum yorumlarımı. Kurtulamadım o histen.
6)Blogun senin için  ne ifade ediyor?
Tam olarak bilmiyorum. Bazen kendimi ifade etme özgürlüğü tanıdığından çok seviyorum, bazen de öyle şeyler oluyor ki kapatasım geliyor. Ama genel olarak ilgilenmekten çok mutlu oluyorum. Aklıma yeni bir yazı konusu geldiyse ya da çok güzel bir kitap okuyup yorum yapacaksak heyecanlanıp sabırsızlanıyorum. Sanırım itiraf edemesem de blogumu seviyorum (:
 EN SON
1)En son izlediğin film ve görüşlerin?
Rubinrot - Hatırladığım kadarıyla. Oyunculuk vs. güzeldi ama kitabı ne kadar yansıttı hımm bilemiyorum. (Yakut Kırmızı kitabının sinema uyarlaması)
2)En son dinlediğin şarkı?
Şarkı olarak hatırlamıyorum ama genelde Super Junior var listemde, muhtemelen onların şarkılarından biridir.
3) en son okudugun kitap?
Tur kitabımızı bitirdim ama henüz duyurulmadığı için ona yazmayayım. Soğuk Çelik kitabını bitirdim onun dışında.
4)En son gittigin yer?
CNR kitap fuarı
5) En son yapmaktan mutluluk duydugun sey?
Ablamla konuşmak. 1 hafta görüşemedik onunla konuşmaktan mutluluk duydum (:
Bir de en son okuduğum kitap beni uykusuz bırakacak kadar güzeldi. Güzel bir kitap beni her zaman mutlu eder (:
CÜMLE TAMAMLAMA
1) En sevdiğim erkek kitap karakteri şöyle olmalı......................
Dane, Roarke, Cam ve Marcus karışımı olmalı bence. Okumadıysanız kısaca açıklayayım. Öncelikle dilinin kemiğine sahip çıkacak. Öyle aşağılayan okurların tabiriyle odun karakteri hiç sevmem. Erotik kitap sevmem ama gözü sevdiği kadından başkasını görmeyecek. Hem beynen hem de fiziksel olarak.
Fiziksel demişken kaslı, uzun boylu ve de renkli gözlü olursaa ımmm yeme de yanında yat:D

Not:
Dane: Hep Senin Yanındayım
Roarke: Eve Dallas serisi
Cam: Benimle Kal
Marcus: Ben Böyleyim

2)En sevdiğim kız kitap karakteri soyle olmalı.......................
Güçlü, güçlü, güçlü. Ve de gururlu. Ayrıca hazır cevap. Belki her ağız dalaşını kazanmayabilir ama hiç birinin altında kalmamaya çalışacak. Ve şu son dönem erotik kitaplardaki kadınlardan olmasın. Paylaşmayan, erkeğin kendisini cinsel bir obje olarak görmesine izin vermeyen kadın karakterler isterim.
Fiziksel yanları çok mühim değil. Boynunun üstünde taşıdığı kafa da beyin olsun yeter (:
3) ................ İnsanlardan hoşlanmam.
İki yüzlü ve yalancı insanlardan hiç hoşlanmam. Aslında daha çok vardır çünkü tek bir hareketle birini hayatımdan sonsuza kadar çıkarabilirim. Kısaca benim yapmadığım şeyi bana yapan insanlardan da diyebilirim.
4) Şu üç şeyi yanımdan ayırmam............
Kitabım, telefonum ve gülmeyin ama gözlük silme bezim. Gözlüklü insanın derdi, günde en çok yaptığım şey gözlüklerimi silmek oluyor. Kirpiklerim değdiğinden görüntü gidiyor bende gıcık oluyorum
5)Bu aralar şunu çok istiyorum...........
Şu sıra yok. Sadece Ella ve Micha'nın Geleceğini okumak istiyorum. Tabi onun içinde önce almam lazım:(


4 yorum:

  1. Pınarcan seni tanımasam cidden ne kadar resmi cevaplar derdim ama senin tanıyor olmam biraz resmiyeti kırdı verdiğin cevaplardaki ;) keşke birazcık ciddi ve resmi cevaplar vermeyeymişsin ama "Fiziksel demişken kaslı, uzun boylu ve de renkli gözlü olursaa ımmm yeme de yanında yat:D" cevabında aynı ben dedim :D hehehe kesinlikle yeme de yanında yat :) öyle bir tane istiyorum gerçeğinden ;)

    YanıtlaSil
  2. Ya o öyle olmuş biraz bende sonradan farkettim. Açılmam lazım İnci, bir dahaki söyleşiye inş :P
    Yorum da yazmıştım ama kod varmış daha yeni farkettim gittiii yorumum :D

    YanıtlaSil