2 Ağustos 2013 Cuma

Kitap Tanıtımı: Ejderin Aşkı

Kitabın adı: Ejderin Aşkı Kitabı çeviren:Alp Levi Yayinevi:Ephesus Kitabın türu:Fantastik,Romantik Sayfa sayısı:391Kitap puanım:5/5 İnsana dönüşebilen ejderhaların tutkulu aşk oyunlarıyla alev alacaksınızKalbi bir ejderhaya, şehvetiyse kibirli bir şövalyeye aitti.

Bir gün bunların bir araya gelebileceğini kim hayal edebilirdi ki?

Despot ağabeyini öldürmenin peşindeki Kanlı Annwyl, kaderin onu sürüklediği olayların ortasında aşkı ve tutkuyu keşfediyor.

Kanlı Annwyl gibi bir lakaba sahip olmak, kadın bir savaşçı için de olsa, hiç kolay değildir. Erkekler ya korkuyla titrer ya da saygıyla selam verir.

Ama arada sırada bir erkekle, Yok edici Feraghus'la konuşabildiği gibi konuşabilmeyi arzulamaktadır.

Fakat ne yazık ki Fearghus bir ejderhadır. Büyük, pullu ve ölümcül.

Fearghus'un onu savaş için eğitmek üzere ayarladığı sert, küstah şövalyeye karşı uyanan duygularından çok farklı bir şekilde, Annwyl onunla kendini güvende hisseder. Günlerini onu vahşi, kuvvetli bir arzuyla dolduran adamla dövüşerek, gecelerini ise bir köyü sadece nefesiyle yıkabilecek sihirli bir varlıkla geçirerek harcayan Annwyl, hayatın daha da garipleşemeyeceğinden emindir.



Okuduğum fantastik kitaplar arasından ejderhaların ana karakter olduğu ilk kitaptı ve açıkça söylemek gerekirse çok güzeldi.Kitabımız iki kısımdan oluşuyor. Birinci kısmın ismi:Ejderha Ailesi. Esas kızımız Kanlı Annwyl. Cesur,öfkeli olduğunda gözü kimseyi görmeyen hiç kimseye boyun eğmeyen hatta bir ejderhaya bile ve üvey abisinden nefret eden- haklı sebepleri var- bir kız. Esas oğlanımız Fearghus ise bir ejderha!Geceleri Annwyl ile görüşürken ejderha gündüzleri ona kılıç egitimi veren akıllara zarar derecede yakışıklı bir şövalye. Ve ikisinin arasındaki şehvete bağlı çekim dayanılmaz . Yazarın dili mükemmel sade ve akıcı sizi gereksiz tasvirlerle sıkmıyor.Ayrıca ejderha kardeşler ardındaki ilişki bir harika özellikle Gwenvael karekterine hasta olucaksınız benden söylemesi. Kitabın ikinci kısmının adı ise:Ateşler ve Zincirler. Kitabın bu kısmında ejderha kraliçe ve ejderha kralı anlatılıyor.Prenses Rhiannon o bir ejder-cadı ve annesinden nefret ediyor haksız da sayılmaz yani annesi onu sırf ondan daha güçlü diye öldürmek istiyor. Bercalak... İnanılmaz yakışıklı ejderha askerlerin komutanı ve her ne kadar Prenses onu sevmese de o ona deli gibi aşık. Birde Ellitonvari zincir olayı var😁😁😁Not: kitap +18 içerik ve küfür içermektedir!!!😊

1 yorum:

  1. Bu iki kısım ilk kitapta birleşmiş değil mi? Yoksa ayrı kitap mı Ateşler Ve Zincirler?

    YanıtlaSil