30 Ocak 2015 Cuma

Kitap Tanıtımı-Yorumu ve Alıntılar- Kalpyanı Koyu- Yeni Biri- Cathy Cole

ARKA KAPAK:
Kalpyanı Koyu’na yeni biri gelir; hayat ve aşk konuşur…
Lila Murray eski hayatındaki üzüntü ve acıları bir kenara koyup Kalpyanı Koyu'nda yeni bir hayata başlamaya kararlıdır.

Fakat okulun en ateşli çocuğu Ollie'nin ilgisini çektiğinde hemen okulun kraliçe arısı Eve'in düşmanı olur. Eve Ollie'yi kendine saklamıştır ve şimdi onları ayırmak için elinden geleni yapacaktır…   


YORUMUM:
Lila Murray geçmişinin kötü izlerini atlatabilmek için yeni bir başlangıç yapması gerektiğinin farkındadır. Bunun için ailesiyle birlikte Kalpyanı Koyu’na taşınırlar. Lila ilk günden okulun en yakışıklı çocuğu Ollie ile konuşması yüzünden okulun kraliçe arısı Eve’in düşmanı olur. Peki, yeni Lila, Eve ile mücadele edebilecek midir?
Akıcı bir kitap zaten 150 sayfa. Bir saatte okuyup bitirebileceğiniz türden yani. Konusu ne kadar sıradan olsa da okuması çok zevkliydi. Çünkü yazar güzel bir şekilde ele almış. Açıkçası Lila Murray’ın geçmişini öğrenmek için meraktan sayfaları nasıl okuduğunuzu anlayamayacaksınız. Ayrıca farklı şehir, yeni kız benim favori konularımdan. Bu yüzden serinin-evet bu kitap bir seri- diğerlerini okumak için sabırsızlanıyorum.

ALINTILAR:
“Ollie; seksi, futbol oynayan güreşçi. Polly ilginç takılı arkadaş canlısı Amerikalı. Eve: asasını şimdiden Lila’nın kürek kemikleri arasına yerleştirmiş güzel cadı.”
****
“Zengin ve şımarık insanların sorunu bu. Dünyanın her şeyi sana borçlu olduğunu sanıyorsun.”
***

“Ama savaşı ben kazanacağım. Arkanı kollamaya devam et, yeni kız. Daha öncesinin kötü olduğunu düşünüyorsan daha bir şey görmedin.”

0 yorum:

Yorum Gönder